Ibutang Zangan piho nga mga kinaiya sa mga rural nga palibot

Ibutang Zangan piho nga mga kinaiya sa mga rural nga palibot

Ibutang Zangan balangay

موقعیت اقلیمی :

از روشهای متداول جهت تعیین اقلیم یک منطقه ، استفاده از روش آمبرژه است. در این معیار تعیین اقلیم ، میزان بارندگی سالانه (رطوبت) و پارامترهای حداکثر درجه حرارت در گرم ترین ماه سال و حداقل درجه حرارت در سردترین ماه سال می باشد. با استفاده از این روش بطور کلی ۱۲ نوع اقلیم مختلف قابل محاسبه است. در شهرستان داراب ، نیز بر اساس مطالعات انجام گرفته، ۵ نوع اقلیم در دستگاه آمبرژه شناسایی شده است. این اقالیم با توجه به وسعت عبارتند از: : ۱- بیابانی گرم و خفیف ۲- خشک سرد ۳- خشک معتدل ۴- نیم خشک سرد ۵- بیابانی معتدل می باشد که روستای لایزنگان در اقلیم نیم خشک سرد آن واقع شده است.

کوهستان لایزنگان

میزان بارندگی و رطوبت :

میزان بارندگی در ایستگاه داراب در دوره ۱۵ ساله در مرطوب ترین ماه سال ( بهمن ماه ) معادل ۱۰۰ میلی لیتر بوده است و میزان رطوبت نسبی شهرستان حداقل ۱۶ و حداکثر ۸۹ درصد اعلام شده است که به طور متوسط رطوبت نسبی شهرستان معادل ۵/۵۲ درصد می باشد.

بهار لایزنگان

دمـــــا :

بر اساس اطلاعات ایستگاههای هواشناسی موجود شهرستان معدل دمای سالیانه شهرستان حدود۲۰ درجه سانتیگراد اعلام شده است که متوسط حداقل آن ۷/۳ درجه و متوسط حداکثر آن ۶/۳۸ درجه است، در همین حال حداقل مطلق دما ۶/۳- درجه سانتیگراد و حداکثر مطلق ۹/۴۴ درجه سانتیگراد بوده است.

Ibutang Zangan balangay

توپوگرافی :

روستای لایزنگان در انتهای دره ای مشهور به تنگ لایزنگان و بین چند کوه قرار دارد، این روستا از تمامی جهات به کوه ها منتهی می گردد و میزان توپوگرافی و شیب آن نیز بسیار زیاد می باشد، ارتفاع پایین ترین نقطه روستا از سطح دریا ۱۹۳۷ متر و ارتفاع بالاترین نقطه ۲۱۴۶ متر می باشد و درصد شیب روستا به طور متوسط بیش از ۱۵ درصد می باشد.

Usa ka Komento

Leave sa usa ka Reply

Ang imong email address dili nga gipatik. Gikinahanglan kaumahan mga gitiman-an *

three × five =

niini nga site naggamit Akismet sa pagpakunhod sa spam. Pagkat-on kon sa unsang paagi ang imong comment data ang giproseso.